permanente ontharing

VPL definitieve ontharingNieuw en uniek in de regio Berlaar, alleen bij Sara Spits. Ontdek onze acties voor interessante promoties.

De melanine in de haren absorbeert het gepulseerde licht en raakt verhit tot een temperatuur die de eiwitstructuren van de haargroeicellen coaguleert.  Hergroei wordt onmogelijk.

 VPL staat voor Variable Pulsed Light. Elke flits bestaat uit een variabele reeks van gelijkwaardige micro – blokpulsen, die in aantal, lengte, sterkte en duur, apart instelbaar zijn via een eenvoudig computerprogramma. Doordat de energie opgedeeld wordt in micro-blokpulsen, kan met veel hogere energie worden gewerkt dan met de andere systemen, en dit zonder gevaar voor de huid.
 Dit maakt Energist tot het efficiëntste en veiligste systeem voor Permanente Ontharing en dit voor fototype 1 tot en met 6!
 Dat de ontharing permanent is, blijkt uit tal van wetenschappelijke studies en werd ook bevestigd door de “Food and Drug Administration” van Amerika.

 Energist VPL™ heeft dan ook veel meer te bieden. Of zoals Professor Dr. R. Knobler (Universiteit Wenen) het stelt: “Energist VPL slaagt waar andere systemen falen!”

VPL Definitieve ontharing

Huidverjonging met VPL

Diverse huidstructuren absorberen het licht waardoor de collageenproductie versneld en gestimuleerd wordt. Zo wordt de natuurlijke component van de huid aangesproken voor een effectieve huidverjonging. De huid wordt strakker, rimpels minder diep, couperose en pigmentvlekken verdwijnen.

Verbetering voor diverse huidproblemen

VPL wordt ook succesvol ingezet voor de behandeling van acné, couperose, rosacea en diffuse roodheid, alsook voor oppervlakkige bloedvaatjes op de benen.
Al deze behandelingen kunnen met succes worden toegepast op het gelaat, hals, decolleté, handen en op het lichaam. Behandelingen die op regelmatige basis worden uitgevoerd, kunnen beschouwd worden als een voortdurend huidverzorgingsprogramma van het hoogste niveau, voor klanten van eender welke leeftijd.