Professioneel en sympathiek

Sara Spits is uw professionele pedicure en schoonheidsspecialist met ervaring uit Heist-op-den-Berg. Ze verlost u niet alleen van uw pijnlijke voeten en kraaiepootjes. Sara zorgt ervoor dat uw lichaam en geest terug in balans komen. Sara is hartelijk en vriendelijk. Ze stelt u direct op uw gemak.

Sara is gespecialiseerd in permanente ontharing met VPL en gevoelige-huid-verzorging. Ze gebruikt de beste producten van Beauté Pacifique en Perk. U kan de producten van Beauté Pacifique en Perk bij Sara Spits kopen.

Door constante bijscholing en streven naar innovatie kan u rekenen op de nieuwste behandelingen en technieken.

Kortom voor een verkwikkende gezichtsbehandeling, deugd doende manicure, professionele pedicure of VPL permanente ontharing moet u bij Sara Spits zijn.

Neem contact op met Sara Spits voor een afspraak.

Bewaren

Wat klanten zeggen over Sara Spits

Eerst had ik twijfels over definitieve ontharing. Ik was wel de dagelijkse scheerbeurten meer dan moe. Na een zoektocht op Google ben ik terecht gekomen bij Sara. Zij heeft mij een duidelijk beeld gegeven van de verschillende methodes. Zo heb ik onmiddelijk mijn eerste afspraak vastgelegd voor definitieve ontharing met VPL. Als promotie werd mij een gratis okselbehandeling aangeboden.

Sara is een fantastische vrouw en stelt u op uw gemak. De resultaten met de VPL zijn fenomenaal! Zelf ik had dit niet verwacht.De kost weegt niet op tegen het gemak en tijdswinst.

Ik kan Sara met veel overtuiging aanraden!

Een zeer goede en vooral vriendelijke verzorging. Een afspraak waard!

Ik vind de verzorging perfect. Sara is van alles goed op de hoogte.

Sara is al jaren mijn pedicure. Ze is superlief en supergoed.